flammburger
Persberichten

Zie filmpje voor korte toelichting de Flammkuchen!
(druk op Korte toelichting over de enige èchte Flammkuchen)

!

BNR Nieuwsradio!

Flammkuchen in het nieuws!

Lees het verslag over de eerste Flammkuchen Tweet Up

Onlangs vond eerste Flammkuchen Tweet Up plaats;
Flammkuchen & Bubbels in de Euromast.

Kijk hier! http://tantetip.nl/flammkuchen-jawohl


En klik op de foto's voor een totaalimpressie!

Winnaar Horecava Innovation Award 2014

Flammkuchen: winnaar Horecava Innovation Award 2014 - categorie Food & Beverage


Rotterdam januari 2014 – Tijdens de Horecava in de Amsterdam Rai, werd op maandag 13 januari, Flammkuchen uitgeroepen tot innovatiewinaar. De Horecava Innovation Award 2014 in de categorie Food & Beverage werd uitgereikt aan Alex Klein en Ingrid van Heijningen, die met Flammkuchen.nl het exclusieve agentschap voor zowel Maître Flambée (koelverslijn) als Gusto Palatino (groothandel) in de Benelux vertegenwoordigen. Het Flammkuchenconcept past volgens de innovatiejury geheel in de huidige tijdsgeest. De uitreiking van de jaarlijkse Horecava Innovation Awards wordt in horeca Nederland gezien als een nationale, prestigieuze erkenning. 
Het product Flammkuchen is een specialiteit uit de Elzas. Volgens de jury is de Elzasser Flammkuchen, met knapperige bodem, inkooptechnisch interessant met goede winstmarges. Het gerecht is voor de horecaondernemer eenvoudig en snel te bereiden. 
Flammkuchen bestaat uit een flinterdunne deegbodem van Elzasser bloem, water, olie en zout. Er kan uitgebreid mee worden gevarieerd door het gebruik van verschillende ingrediënten en toppings. De granen voor het deeg worden milieuvriendelijk verbouwd zonder chemische bestrijdingsmiddelen en/of toevoegingen. Flammkuchen kent zowel hartige als zoete bereidingen en is tevens als vegetarische of volledig biologische variant te consumeren. Het samen delen op verschillende eetmomenten maakt dat Flammkuchen complementeert met onze huidige consumeerwijze. 
Het Flammkuchenconcept is geschikt voor hotels, restaurants, de evenementenmarkt, cateringbranche en de zorgsector. Flammkuchen is op de markt met een starterspakket en een gourmetpakket inclusief Flammkuchenoven. De dunne afbakbodems, gemaakt van Elzasser tarwebloem, worden koelvers door de producent of diepgevroren vanuit de groothandel geleverd. Als concept wordt het ondersteund met blankhouten presentatieplanken, rol- en instrijkmessen, ingrediënten en een oven.  

Foodreporter

Krijg hier een impressie van de schitterende beursstand van Bidvest DeliXL op de Horecava 2014.

Horecava Innovation Award 2014

Flammkuchen.nl winnaar van de prestigieuze Innovation Award!

AMSTERDAM - Op maandag 13 januari 2014, de openingsdag van de Horecava in de RAI, werd deze prijs uitgereikt door beursmanager Luuk Scholte. Bekijk de video van de nominatie.

Flanders Expo Gent

17 - 21 november 2013

GENT - Samen met Culinaire Saisonnier hebben we een prachtige presentatie neergezet op de beurs in Gent.

Klik op de foto's voor meer afbeeldingen.

Foodnieuws.nl

De Bourgondische Horecavakbeurs Maastricht

Nieuwe culinaire prijs: de Maastrichter Star

MAASTRICHT - Tijdens de Folie Culinaire, de nieuwe culinaire topbeurs die van 7 tot en met 9 oktober 2013 wordt gehouden in het MECC, wordt een nieuwe culinaire prijs ten doop gehouden: de Maastrichter Star. De standhouder met het meest originele product of dienst wint de Maastrichter Star 2013. Deze prijs houdt in dat de winnaar een publiciteitsreportage krijgt in een bekend vakmagazine, een wisseltrofee en een achttien karaats gouden speld in de vorm van een ster.