flammkuchen.nl logo
Flammkuchen

Flammkuchen is de unieke delicatesse uit de Frans/Duitse Elzas. Aldaar al meer dan honderd jaar een begrip in bijna iedere horecagelegenheid. Inmiddels ook in Nederland een graag gezien als lunchgerecht, tussendoortje, borrelgarnituur, midnight snack, sauna special, op de kerstmarkt, lunch op de golfbaan, als gimmick in een toprestaurant, op een pretpark, als alternatief voor pannenkoek of pizza, maar ook als dessert.

De variaties zijn eindeloos, denk aan een Flammkuchen van de dag waarbij de niet zo snel verkochte ingrediënten tegen een goede prijs kunnen worden verkocht. Het geheim is eigenlijk ‘Less is more’, product klein snijden, niet te dik beleggen en zorgen voor droge stof. Vochtige producten als tomaat, kappertjes, olijven even drogen voor gebruik.

Licht verteerbaar, dus grote kans op herhalingsverkoop. Geschikt voor 'all inclusive' concepten. Geschikt om te delen. Kinderen vinden het heerlijk. De ouders ook. Combineer met een glas wijn of lekker biertje.

Enerzijds gewoon ontzettend lekker, anderzijds een product met een geweldige winstmarge.

Gemakkelijk te bereiden, snel klaar (3 minuten), zeer breed inzetbaar en geschikt voor een heel breed publiek.

Het recept voor succes is simpel; een overtuigde ondernemer die kan rekenen, een gemotiveerde (leerling)kok of gedreven afwashulp, aparte oven én kwaliteitsbewustzijn.

Bent u als Horeca ondernemer benieuwd naar het verdienmodel, vraag deze dan hier aan.

Klaar in slechts 3 minuten!